Zoeken
18 juni (Vaderdag): INK en DRINK met Hugo Borst
Op 18 juni vindt de 4e editie plaats van het befaamde literaire & culinaire zondagmiddagbachanaal INK + DRINK + LUNCH in BAUT Paradijs in Amsterdam. Line-up: Hugo Borst, Ronald Giphart, Özcan Akyol en Stella Bergsma. Lees hier meer.

18 juni (Vaderdag): INK en DRINK met Hugo Borst

Gepubliceerd op 6 juni, 2017 om 00:00, aangepast op 26 juli, 2023 om 08:20

Omdat het Vaderdag is gaan de verhalen deze middag over voetbal, vrouwen en het vaderschap, maar zijn ze nog steeds alleszins geschikt voor vrouwenvolk en nietvaders. Boek gerust een tafel met je ouders, de vader of moeder van je toekomstige kind of lekker ouderwets met je vriend(inn)enkring. Een driegangenlunch zorgt voor de rest van de smaakbeleving.   

Gasten van deze middag zijn bestsellerknallers HUGO BORST (Ach, moedertjeMa, Over Vaders & Zonen, 1 kind), RONALD GIPHART (Het Eeuwige Gezeik, 3 kinderen) ÖZCAN AKYOL ( Eus, Turis, 1 kind en 1 onderweg) en STELLA BERGSMA (Pussy Album, 0 kinderen). De voordrachten van deze vier geven gegarandeerd een interessant kijkje in de mannenziel.   

Het ‘Moving Circus’ BAUT is terug in Amsterdam Oost. Op deze nieuwe locatie komen alle BAUT-elementen samen; de kunst en gekkigheid van BAUT Oost, de warmte van BAUT ZUIDAS en de finesse van BAUT & Dreesmann. De menukaart is zoals men van BAUT verwacht, geen poespas, maar echt lekker eten.  

Kaarten koop je hier, of check het event op Facebook

Datum: Zondag 18 juni 2017
Locatie: BAUT Paradijs, Paradijsplein 1, Amsterdam
Tijden: 13:00 uur – 16:30 uur
Toegang: €35 (voor de lunch, verhalen en eerste drankje on the house) Er is plek voor 120 hongerige vaders, moeders en kinderlozen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrieven van Overamstel Uitgevers voor het laatste nieuws over Hugo Borst

Aanmelden nieuwsbrieven